0000-00-00 00:00:00

Öğrencilerimize bilgi, deneyim katma ve onların kariyer olanaklarından haberdar olmaları konusunda desteklenmesi amacıyla T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda gerçekleştirilen, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası Başkan Yardımcısı Hasan Demirhan, İslam Kalkınma Bankası Türkiye Yerleşik Temsilcisi Salah Jelassi ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Ankara Ofisi Başkanı Barış Dinçer’in konuşmacı olarak yer aldığı, Uluslararası Kalkınma Bankaları Kariyer Fırsatları Seminerine katıldık.

Özellikle kariyer planlamasını bu alanda yapan öğrencilerimiz için verimli geçen bu seminerde, öğrenciler Kalkınma Bankaları’nda staj fırsatlarından haberdar olara;, genel bir şekilde banka sektörü, Kalkınma Bankaları’nda iş bulma konusunda kendilerini nasıl geliştirmeleri gerektiği ve bu bankalarda iş buldukları takdirde ne gibi kazanımları olacaklarına dair faydalı bilgiler edindiler.