0000-00-00 00:00:00

Öğrencilerimiz ile beraber sermaye piyasalarındaki gelişmelerden haberdar olmak adına “Dönüşüm” temalı Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi’ne katıldık. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ve Borsa İstanbul gibi kamu kurumları ve Türkiye İş Bankası, Deloitte gibi özel sektör firmalarının sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz hem akademik çevrenin hem de iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin tecrübelerinden, bilgi birikimlerinden ve önerilerinden yararlanma fırsatı elde ettiler. Geleceğini Finans alanında planlayan öğrencilerimiz, kongrede yer alan eğitimler ve paneller sayesinde Sermaye Piyasaları Birliği Başkanı Dr. Alp Keler’i, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Levent Çakıroğlu’nu ve konusunda uzman birçok panelisti dinleme imkanı buldu.