2019-11-25 10:40:00

Öğrencilerimizle birlikte “Veri Konuşur” temalı 19. Bilişim Zirvesine teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmek adına katıldık. T.C. Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Tübitak Bilgem gibi kamu kurumları ve Cisco, Google, Turkcell ve SAP gibi özel sektör firmalarının sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz hem akademik çevrenin hem de iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin tecrübelerinden, bilgi birikimlerinden ve önerilerinden yararlanma fırsatı elde ettiler. Kariyer planlamasını bilişim teknolojileri alanında yapan öğrencilerimiz yapay zeka, robotic, veri bilimi, nesnelerin interneti, mobil veri ve dijital dönüşüm gibi konularda uzman birçok panelisti dinleme imkanı buldular.